Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze samosprávy 11. 4. 2011

19. 4. 2011

Zápis ze schůze osadního výboru v Domaníně

konané dne 11. dubna 2011

 

 

Pohádkový les se bude letos konat dne 12. června. Pořadatelé žádají samosprávu o příspěvek. Samospráva schvaluje příspěvek 3 tis. Kč na půjčovné kostýmů a na ceny pro děti.

 

Čarodějnice se budou letos opět konat na Horce, samospráva má souhlas uživatele pozemku.

 

Plot mezi dětským hřištěm a rybníkem udělá pan Vítek, obec zaplatí materiál.

 

Samospráva opětovně upozorňuje občany na zákaz volného pobíhání psů i na možnost jejich odchytu.

 

Samospráva rozhodla o uvolnění částky 60 tis. Kč na krytí výdajů souvisejících s odvodněním pozemků pod Horkou. Tato částka bude rozpočtově kryta převodem 40 tis. z opravy obecního domu a 20 tis. z oken KD.

 

Samospráva souhlasí s tím, aby byla v obci provedena anketa občanů s otázkou, zda si přejí či nepřejí vybudování obecní kanalizace. Samospráva žádá odbor životního prostředí městského úřadu, aby odborně zpracoval vysvětlující dopis, který se bude občanům rozdávat zároveň s anketním lístkem.

 

Velký počet židlí v KD je poškozen. Samospráva rozhodla nechat během tohoto roku 20 až 30 židlí opravit a v případě dobrého výsledku hospodaření před koncem roku koupit asi 20 židlí nových.

 

Zdeněk Skula svolá jednání se zástupcem firmy AQUASYS za účelem reklamace úklidu po jejich stavební činnosti u rybníka na návsi.

 

Samospráva konstatuje, že všechny akce konané v kulturním domě musí být kvůli koordinaci oznámeny správci KD, panu Kachyňovi. Neplatící uživatelé se budou podílet na úklidu KD, čistící prostředky a nářadí jim poskytne pan Kachyňa.

 

 

 

Příště se samospráva sejde v pondělí 9. května 2011 ve 20 hodin.

 

 

  

 

 

Přítomni : Vladimír Čech

          Vladimír Šmerda

          Zdeněk Skula

          Tomáš Novotný

 

Zapisovatel : Aleš Sitař