Jdi na obsah Jdi na menu
 


zapis ze schůze 10.10.2011

Zápis ze schůze osadního výboru v Domaníně

konané dne 10. ŘÍJNA 2011

 

 

Samosprávu oslovila skupina občanů z horního konce s požadavkem na zřízení věcného břemena na jejich vodovod ze studní pod Proseckého kopcem. Je třeba dát dohromady všechny zájemce o věcné břemeno, najít a zaměřit vodovod a uzavřít smlouvy o věcném břemenu. Občané si vyberou mluvčího, se kterým vše vyřídí Městský úřad.

 

Ing. Skryja předal samosprávě Doporučení pro provoz a obsluhu rybníka Návesní v Domaníně, kopie byla předána panu Štěpánkovi. Tímto okamžikem pokládají dokument obě strany za závazný. Správcem rybníka je samospráva Domanína, která bude dle konkrétní situace rozhodovat o použití té které varianty doporučené Ing. Skryjou.

 

Vyčištění prostoru pod splavem návesního rybníka bylo provedeno.

 

Samospráva má zájem ještě z letošního rozpočtu pořídit cca 25 židlí do kulturního domu a nastartovat tak víceletý proces postupné obnovy vybavení KD židlemi. Členové samosprávy budou hledat  vhodného dodavatele ( výrobce ).

 

Nádoba na zimní posyp je objednána, před dodáním bude zpevněna plocha pro její umístění.

 

TS města předloží cenovou nabídku na stavbu zpevněné krajnice. Samospráva ji odsouhlasí včetně materiálového řešení povrchu.

 

Samospráva odsouhlasila dodání materiálu na opravy cest u Kosových a u Havlíkových.

 

Samospráva zajistí na MěÚ pořízení modernějšího počítače k internetu v KD.

 

 

 

Příště se samospráva sejde v pondělí 7. listopadu 2011 v 19,30. Od 19.15 je naplánována opět čtvrthodinka pro veřejnost.

 

 

 

Přítomni : Vladimír Čech

          Vladimír Šmerda

          Zdeněk Skula

          Pavel Klusák

          Tomáš Novotný

 

Zapisovatel : Aleš Sitař