Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční posezení 2018

23. 12. 2018

Vánoční posezení 2018

dsc_8543.jpg

 

Jako každý rok i letos si děti z Domaníně připravily v předvánoční čas svoje vystoupení, složené z básniček, koled a vánočních písní. Děti zatančily i tanečky, úplně malinkaté děti i s maminkami, slečny všech věkových kategorií tančily tanec princezen (pro některé to bylo poprvé, pro některé nostalgická vzpomínka na léta před skoro již deseti lety) a taneční skupina Klakson svoji skladbu, se kterou vystupovali i na tanečních soutěžích. A protože k Vánocům patří pohádky, byla pro děti i všechny přítomné jedna připravena – Mrazík. Děti si mohly v připravených vánočních dílničkách vyrobit různé vánoční ozdoby, perníčky a přání. Pro každé dítko byl připraven i malý dárek pod stromečkem.

I letos proběhla soutěž o nejlepší štrúdl v Domaníně a to již pátý ročník. Na soutěžní odpoledne bylo přihlášeno a ochutnáno celkem 13 vzorků (všem, kdo přinesli štrúdl, děkujeme). Jako nejlepší štrúdl, dle hlasování přítomných, byl vybrán štrúdl od Evy Krymové. Na dalších místech se umístil štrúdl od Aleny Svobodové a Kláry Strakové.

Věříme, že všechny přítomné (cca 40 dětí a 80 dospělých) nedělní odpoledne potěšilo a přispělo v adventním čase k pohodě a dobré náladě.

 

dsc_8621.jpg          dsc_8636.jpg