Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětský karneval

10. 4. 2010

 

Dětský karneval

„Začíná karneval, zpívej olá, olá, neváhej vejdi dál, zpívej olá, olá  …„, touto písní začal v Domaníně pohádkový dětský karneval.

Pohádkový byl hned začátek, kdy si velký potlesk zasloužilo vystoupení nejmenších dětí. ObrazekNacvičily si pohádku o zvířátkách „Boudo, budko“.

 


Pohádkové byly i domanínské princezny, které zatančily  taneček, kde snily o  svém princi.

Obrazek

Děti dostaly i hádanku. Měly uhodnout podle postav, za které byly převlečeny některé pořadatelky, známou televizní pohádku. Obrazek Byla tam čarodějnice, vodník, knížepán, mlynář, Jindřich, Eliška a jeden malej a moc šikovnej čertík. No ano, byla to pohádka Princezna ze mlejna, kterou všichni nakonec uhodly a společně si zatančily na píseň z pohádky.

Pohádkové byly i soutěže pro děti. Například se děti vžily do role Popelky a přebíraly hrách, fazole a čočku. Trpělivost si procvičily i při namotávání provázku, všichni soutěžící byli moc šikovní.

ObrazekSpolečně jsme si zatančili Bananafon (tanec s banánem, který každému byl odměnou za předvedený výkon). Nevynechali jsme ani oblíbenou soutěž jako je židličkovaná. Větší děti soutěžily u Vodníka a menší u Elišky. Také hra na mumie byla velmi vydařená.

Obrazek

Všichni věříme, že se na karnevalovém odpoledni děti pobavily a příště se zase všichni sejdeme.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Karneval 2010